Triptipp magyarországi szállások

Keresés

Érkezés    
Távozás   Programkereső

Régiót! 
Város 
Érkezés  
Távozás  

Ajánlataink

Partnereink


SSL certificate

GoDaddy
SZÁLLÁSFOGLALÓ PORTÁL - MINŐSÉGI SZÁLLÁSOK -

Click on the slide!

Villa Rosato Apartman

A Villa  Rosato egyszerre kínálja a csúcs cukrászat kulináris élvezeteit és a zenés Cocktail klubok hangulatát. ...

Click on the slide!

Hotel Bassiana

Az újonnan nyitott exkluzív, és modern stílusú Hotel Bassiana**** Nyugat-Dunántúl egyik legszebb fürdővárosában Sárváron helyezkedik el a Nádasdy-park szomszédságában. ...

Click on the slide!

Caramell Hotel

Caramell Ultra All Inclusive  - Élvezze az All inclusive ellátás nyújtotta kényeztetést, kényelmet, gasztronómiai élményeket, holisztikus környezetben, az ország első holisztikus szállodájában!    ...

Click on the slide!

City Partner Hotel Szieszta

A City Partner Hotel Szieszta***, Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll...

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Foglalási útmutató

A Foglalási folyamat bemutatása:

A triptipp.hu online Hotel- és szállásfoglalási oldal kétféle foglalási lehetőséget biztosít a felhasználók számára:

 1. Azoknál a szállásoknál működik, ahol a Online Foglalás  feliratot találják. Ebben az esetben a szállásadó garanciát vállalt arra, hogy a honlapon megjelenő adatok minden pillanatban a valós állapotot tükrözik, vagyis a felhasználónak nincsen más dolga, mint kiválasztani a kívánt dátumokat és ellenőrizni, hogy erre az időszakra rendelkezik-e a Hotel szabad szobával. Amennyiben igen, akkor a szobatípusok mellett megjelennek az árak, napokra lebontva, és a foglalható szobák melletti legördülő menüben tudja kiválasztani, hogy hány darabra van szükség az adott szobatípusból. Itt egyébként azonnal megjelenik az összesített ár is. Ha több szobatípusból is választ a Felhasználó, akkor a táblázat legalján láthatja az összesített árat, amelybe ezek a szobák kerülnek.

  Ha mindent rendben talál, akkor az Online Foglalással továbblépve eljut az SSL titkosító rendszerrel védett adatszolgáltató oldalra, ahol a Foglalás utolsó lépéseként meg kell adnia az Utazó személy adatait, illetve a Bankkártyájának az adatait. Ez utóbbi csupán biztosítékként szolgál a szállásadónak, tényleges terhelés a kártyán nem történik.

  Amennyiben az adatok megadása megtörtént, és az Online Foglalás gombbal továbblép az Ügyfél, akkor a rendszer visszaigazolja a foglalását, amiről egy e-mail értesítést is kap azonnal, a megadott címre. Ezt érdemes kinyomtatni, hogy a szálláshelyen az érkezéskor mindenkinek egyszerűbb legyen az azonosítás.
   
 2. Azoknál a szállásadóknál, ahol az Online Foglalás lehetősége nincsen meg, Foglalásra van lehetőség. Ennek menete a következő:

  A Felhasználó miután kiválasztotta a szállást, rákattint a Foglalásra, megjelennek a szobatípusok, és a dátum kiválasztásának lehetősége. Legelső feladat az érkezési és távozási dátum megadása, majd az ellenőriz gomb lenyomása. Ezután a kívánt szobánál megjelennek az árak, és az ügyfél kiválaszthatja egy legördülő menüben a mennyiséget is. Miután a dátum és a mennyiség kiválasztása is megtörtént, a Foglalás gombbal lehet továbblépni a következő képernyőre, ahol is az adatok megadása szükséges, aminek alapján az értesítést el tudjuk küldeni, hogy van-e szabad szoba a kért időszakra. A Foglalás indításához nemcsak az adatok megadása, hanem egy gyors regisztráció is szükséges, aminek oka az, hogy a Foglalás menetét, illetve a szállásadó reakcióját a Regisztrált felhasználó menüből lehet a leghatékonyabban követni.

  Miután ez megtörtént, a Foglalási szándék elküldésre kerül a szállásadónak, amiről természetesen az ügyfél is kap egy email értesítést. A következő lépésben a szállás 24 órán belül garantáltan választ ad, hogy a lekért időszakra rendelkezik-e szabad szobával, vagy nem. Ha rendelkezik, akkor ez egyrészt megjelenik az említett Regisztrált Felhasználói menüben, másrészt e-mail értesítést is küldünk róla. Ezt követően az Ügyfélnek meg kell erősítenie, hogy valóban szeretné lefoglalni az adott szállás kiválasztott szobáját, és ehhez ezúttal már a bankkártyájának adatait is elkérjük. Az SSL titkosítással szállított adatok csupán a szállásadónak, garanciaként szükségesek, tényleges terhelés a számlán nem történik.

  Ha az Ügyfél adatai megadta, és a szállásfoglalást megerősítette, akkor az ettől a pillanattól kezdve éles foglalásnak számít és e-mail-en hivatalos visszaigazolást küldünk róla. Ezt érdemes kinyomtatni, hogy a szálláshelyen az érkezéskor mindenkinek egyszerűbb legyen az azonosítás.


További információ: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.


 
 
 
 
 
 

Kövessen minket:

HOTELFOGLALÁS KÖNNYEN, GYORSAN:
A Triptipp.hu segít megtalálni a helyet
ahova vágysz!

Négycsillagos hotel a nyüzsgő Budapest
közepén? Nyugodt vízparti szállás
a Balaton partján? Teljes kikapcsolódás
egy wellness hotel fürdőjében?
Egy vendégfogadó túrázáshoz?
Életközeli falusi turizmust kínáló
szállás biokertészettel? Történelmi hangulatú
kastélyszállók?

A Triptipp.hu online szállásfoglaló rendszer
célja, hogy Magyarország határain belül,
bárhova és bármilyen szállás az,
amire vágysz, könnyen és gyorsan megtaláld
segítségünkkel.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK TELJESKÖRŰEN

A honlapon válogatott hazai szálláshely
választékot szeretnénk bemutatni, legyen
az akár előkelő hotel, gyermekbarát
szálloda, családias panzió, wellness-,
spa szálloda, vagy vidéki magánszállás.

Mindazt az információt elérhetővé
kívánjuk tenni, mely segíti egy nyaralás,
hétvégi kikapcsolódás, vagy éppen
konferencia helyszínek megtalálását.

FOLYAMATOS SZÁLLÁS AKCIÓK

Akciós szállások, szállás csomag
ajánlatok között válogathat.
Akciós belföldi szilveszteri
szállás ajánlatok

SZÁLLÁSFOGLALÁS EGY KATTINTÁSRA

Ha megvan a keresett szálláshely, honlapunkon néhány mozdulat lesz csak a szállásfoglalás, hotelfoglalás.

UTAZÁS, NYARALÁS, TERVEZÉS, ELŐKÉSZÍTÉS

Minden olyan információt egyszerűen áttekinthető formában meg fogsz találni honlapunkon, mely segíti a gondtalan nyaralás előkészítését.

ORSZÁGOS PROGRAMAJÁNLÓ

Amennyiben utazásod valamilyen érdeklődési kör, vagy konkrét program határozza meg, arra is lehetőséged lesz, hogy az országos programajánlóból válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelőt.

 
 
 
 
Honlapkészítés:Triptripp Kft.